Новости

Дома НОВОСТИ
The latest news from the Joomla! Team
# Наслов Датум
41 Трет настан во Скопје од Програмата за претприемачи на тема Финансии за Претприемачи Вторник, 03 Април 2012
42 Годишно писмо за 2012 година од Др. Rajiv Shah, Администратор на УСАИД. Петок, 16 Март 2012
43 Втор настан во Скопје од Програмата за претприемачи на тема Бизнис Планирање и Буџетирање Четврток, 08 Март 2012
44 Промоцијата на УСАИД Проект за микро и мали претпријатија започна во Источниот регион и беше одржана во Четвртокот, на 01.03.2012 година. Четврток, 08 Март 2012
45 Промоцијата на УСАИД Проект за микро и мали претпријатија за Полошкиот регион беше одржана во Петокот, на 24.02.2012 година. Понеделник, 27 Февруари 2012
46 Промоција на УСАИД Проект за микро и мали претпријатија во Штип Четврток, 23 Февруари 2012
47 Промоција на УСАИД Проект за микро и мали претпријатија во Тетово Четврток, 23 Февруари 2012
48 Прв настан во Кавадарци од Програмата за Претприемачи на тема Претприемачко лидерство Вторник, 21 Февруари 2012
49 Прв настан во Скопје од Програмата за претприемачи на тема Претприемачко лидерство Среда, 15 Февруари 2012
50 Повик за Изразување на Интерес за Консултанти Вторник, 07 Февруари 2012
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • kamagra online apotheke køb viagra precio cialis farmacia
  • online viagra without prescription cheap levitra online pharmacy tadalafil generic alternative viagra 50mg rezeptfrei medicamento cialis 20 mg acquistare levitra 10 mg spironolactone prezzo lexapro prezzo omeprazole prezzo
    apotek viagra sildenafil en republica dominicana comprar lovegra en españa
      bringing viagra into bali viagra substitute australia best herbal viagra in australia