Новости

Дома НОВОСТИ
The latest news from the Joomla! Team
# Наслов Датум
31 Шести настан во Штип од Програмата за Претприемачи на тема „Пристап до финансии„ Понеделник, 09 Јули 2012
32 BUSINESS EXCELLENCE SHOW Петок, 15 Јуни 2012
33 6та РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЦЕЕД Петок, 15 Јуни 2012
34 Четврт настан во Кавадарци од Програмата за Претприемачи на тема „Пристап до Финансии“ Понеделник, 21 Мај 2012
35 Трет настан во Кавадарци од Програмата за претприемачи на тема Финансии за Претприемачи Понеделник, 21 Мај 2012
36 Втор настан во Кавадарци од Програмата за Претприемачи на тема „Бизнис планирање и буџетирање“ Понеделник, 21 Мај 2012
37 Втор настан во Штип од Програмата за Претприемачи на тема „Бизнис планирање и буџетирање“ Вторник, 08 Мај 2012
38 Прв настан во Штип од Програмата за претприемачи на тема Претприемачко лидерство Четврток, 26 Април 2012
39 Петти настан во Скопје од Програмата за Претприемачи на тема „Продажба и Извоз“ Четврток, 26 Април 2012
40 Четврт настан во Скопје од Програмата за Претприемачи на тема „Пристап до Финансии“ Четврток, 12 Април 2012
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • tadalafil comprar tadalafil para mujeres kamagra suorana
  • cialis 2.5mg uk suppliers of viagra cialis how does it work acheter kamagra site fiable tadalafil tabletas viagra suomessa luvox senza ricetta methotrexate pharmacie micardis generico
    kamagra preisvergleich comprar levitra generica viagra generica segunda mano
      female viagra trials australia cost of viagra in australia is viagra over the counter in australia