Дома ЗА НАС Кој може да аплицира

Кој може да аплицира?

Е-пошта Печати PDF
 

Перспективни Претприемачи/Менаџери кои водат микро и мали претпријатија што имаат:

До 10 вработени (со можни исклучоци)
Годишни Приходи до ЕУР 500.000
Мнозинска сопственост од Македонски граѓани
Компании кои не се вклучени во некои од индустрииите кои УСАИД не ги поддржува
Среден до висок потенцијал за раст
Способен и амбициозен менаџерски тим
Минато успешно работење
Желба и отвореност за нови знаења и идеи
Отварање минимум 1 работно место


² Производство на Оружје; Воени активности; Производство на тутунски производи и жестоки алкохоли; Казино или други игри на среќа; Клиники за Абортус.
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • cialis viagra achat cialis rapide tarif viagra en pharmacie
  • viagra india buy tadalafil 5mg viagra for sale online acheter kamagra en belgique viagra alternativer pastilla cialis glucophage mg phenergan costo terbinafine generico
    viagra kautabletten acheter cialis paris viagra americain
      can you get generic viagra in australia buying cialis online australia kamagra gel sydney