Новости

Дома НОВОСТИ Одржан првиот настан од Програмата за претприемачи на Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија во Североисточен регион

Објавено: 17. 04. 2015

Одржан првиот настан од Програмата за претприемачи на Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија во Североисточен регион

Е-пошта Печати PDF
 

Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од Владата на Швајцарија, на осми април во Куманово ја одржа првата средба на претприемачите од Североисточниот регион. Темата на оваа средба беше Претприемничко лидерство, а гости говорници беа Васко Темелковски, сопственик и менаџер на Еуромак Контрол и Анита Спасовска, генерален менаџер на Бучен Козјак и добитник на наградата за една од десетте најдобри жени претпримачи во Македонија за 2014 година. На настанот се дискутираше за предизвиците со кои секој претприемач и менаџер се соочува на работното место. Беа дадени алатки и споделени искуства за надминување на проблемите и водење на компанијата во развој.

Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија има за цел да го поттикне развојот на претприемачите и нивните претпријатија преку размена на искуства, советувања, поддршка при извоз, промоција и инвестици. Проектот е имплементиран од Центарот за развој на менаџери и претприемачи ЦЕЕД Македонија.

liderstvo_severoistocen

Последно освежено ( 17. 04. 2015 )
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • viagra market levitra 20mg rezeptfrei viagra commander
  • generic viagra american express buy viagra professional cheap viagra order online achat cialis générique pas cher en france er viagra receptpligtig cheap viagra for sale stromectol comprare acquistare strattera on line hydrea acquisto
    viagra from portugal viagra generic from india levitra auf rezept
      viagra sale australia viagra super active australia viagra online australia review