Новости

Дома НОВОСТИ Одржан првиот настан од Програмата за претприемачи на Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија во Источен регион

Објавено: 17. 04. 2015

Одржан првиот настан од Програмата за претприемачи на Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија во Источен регион

Е-пошта Печати PDF
 

Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од Владата на Швајцарија, на 31 март во Штип го одржа првиот настан од Програмата за претприемачи (Размена на искуства) во Источниот регион. Настанот беше на тема Претприемничко лидерство, а гости говорници на оваа сесија беа г-дин Васко Темелкоски, ко-сопственик/менаџер/консултант во компанијата Еуромак-Контрол и г-дин Филип Арсов, основач и управител на Синапс Групација.

Учесниците во проектот со гостите говорници разменуваа мислења на теми како дистинкција помеѓу лидер и менаџер, особини што треба да ги поседуваат и лидерот и менаџерот, клучни вредности што треба да ги поседува еден лидер, колку е важно за еден лидер да знае да ги мотивира своите вработени, дали лидерот треба постојано да учи и дали е тоа карактеристика на лидер...

Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија има за цел да го поттикне развојот на претприемачите и нивните претпријатија преку размена на искуства, советувања, поддршка при извоз, промоција и инвестиции

liderstvo_istocen
Последно освежено ( 17. 04. 2015 )
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • levitra prix pharmacie priser viagra cialis generico en españa
  • cialis offer indian viagra cost tadalafil price acquistare viagra in svizzera acheter tadalafil 10mg viagra france pharmacie donepezil compresse propecia generico metronidazole comprare
    prix du vrai viagra vrai viagra achat viagra se puede comprar sin receta
      best viagra australia is viagra a prescription drug in australia levitra cost australia