Новости

Дома НОВОСТИ Уписи на претприемачи од Источен, Североисточен, Југоисточен, Југозападен, Вардарски и Полошки регион

Уписи на претприемачи од Источен, Североисточен, Југоисточен, Југозападен, Вардарски и Полошки регион

Е-пошта Печати PDF
 

Во тек се уписите на претприемачи од Источен, Североисточен, Југоисточен, Југозападен, Вардарски и Полошки регион во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кој има за цел да го поттикне развојот на претприемачите и нивните претпријатија преку размена на искуства, советувања, поддршка при извоз, промоција и инвестиции.
Можност за учество во Проектот имаат сопствениците/менаџерите на микро и мали претпријатија, кои вработуваат до 50 вработени, имаат потенцијал за раст, извоз и можности за креирање на нови работни места.

Учеството во Проектот ќе Ви овозможи:

- Членство во Бизнис едукативен клуб со околу 150 претприемачи, сопственици на микро и мали компании и околу 100 претприемачи, сопственици на средни и големи компании од Македонија;

- Размена на искуства и најдобри пракси од областа на бизнисот;

- Настани за воспоставување на деловни контакти со други претприемачи од Македонија (членови на Бизнис едукативниот клуб), како и со претприемачи од соседните држави;

- Проширување на Вашиот бизнис на регионалните и странски пазари;

- Интервенции за подобрување на процесите во Вашата компанија;

- Промоција на реномираниот бизнис портал www.bi.mk

- Можност да аплицирате во инвестициски фонд или да се претставите пред инвеститори - бизнис ангели, за обезбедување на потребниот капитал за раст на Вашата компанија.

Уписите траат најдоцна до крајот на март 2015 година. 
За дополнителни информации и закажување состанок, контактирајте ги регионалните координатори, кои можете да ги најдете тука.

 

 

apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • prezzo cialis 10 cialis 20 mg generico cialis pas cher belgique
  • viagra equivalent for women ordering levitra online generic sildenafil citrate tablets levitra soft en españa tadalafil achat kamagra verkoop sporanox acquisto naproxen pharmacie zetia comprare
    achat de viagra par internet kamagra oral jelly purchase viagra
      cialis 20mg australia buy cialis online aus viagra cialis and levitra australia