Новости

Дома НОВОСТИ ПРОГРАМА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ 2014 (РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА # 4) - Југоисточен регион

ПРОГРАМА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ 2014 (РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА # 4) - Југоисточен регион

 

ПРОГРАМА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ 2014 (РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА # 4)

ФИНАНСИИ ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ

Четврток, 08.05.2014, Конференциска сала,

хотел Глигоров - Струмица 

На 08.05.2014, се одржа четвртиот настан за размена на искуства од Програмата за Претприемачи во југоисточниот регион, на тема „Финансии за Претприемачи“. 

Гости говорници на настанот беа:

г-ѓа. Биљана Киселички, Сопственик на Кавета Консалтинг Дооел, Скопје,

г. Сашо Јовановски, Заменик претседател за развој на бизнисот во југоисточна Европа (VP Business Development) на корпорацијата Datalab Technologies Ljubljana.

Во панел отворена дискусија се дискутираше за повеќе области од финансиското работење на една компанија; се објаснија елементарните финансиски извештаи и какви информации истите содржат во себе; кои се основните параметри за контрола на финансиската кондиција на едно претпријатие; концептот на временска вредност на парите и како истиот се користи при евалуација на инвестициони проекти.

pretpriemastvo4-new
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • kjøp kamagra achat viagra er viagra reseptfri
  • sildenafil canada sildenafil uk purchase levitra online viagra ohne rezept auf rechnung viagra provenienta da singapore köpa kamagra i sverige acquistare antabuse on line proscar in farmacia tacrolimus comprare
    cialis generico costo sildenafil generika indien viagra blå resept
      female viagra australia trial can i bring viagra into bali viagra tablets in australia