Новости

Дома НОВОСТИ ПРОГРАМА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ 2014 (РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА # 3) - Југоисточен регион

ПРОГРАМА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ 2014 (РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА # 3) - Југоисточен регион

 

ПРОГРАМА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ 2014 (РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА # 3)

ФИНАНСИРАЊЕ НА РАЗВОЈОТ НА ВАШАТА КОМПАНИЈА

Четврток, 24.04.2014, Конференциска сала,

хотел Глигоров - Струмица 

На 24.04.2014 се одржа третиот настан за Размена на Искуства од Програмата за Претприемачи во југоисточниот регион, на тема „Финансирање на развојот на Вашата Компанија“.

Гости говорници на оваа сесија беа:

г-ѓа. Симона Шошолчева, Кредитен референт во развојна фондација Кримсон,

г. Виктор Мешков, Заменик оперативен директор, Друштво за управување со приватни фондови СПМГ.

г-ца. Весна Кардалевска, Проектен менаџер, МСЕП

Гостите говорници ги презентираа можностите, предностите и недостатоците на различните инструменти за пристап до финансии и до капитал за развој.  Се објаснија процедурите како полесно до кредит, каков тип на кредит е потребен за различен тип на намена и потреба. Како дел од 2-ра компонента од Проектот, се објасни  процедурата и начините за искористување на можноста за техничка помош во рамки на компанијата, а како дел од 3-та компонента од Проектот, се објасни  процедурата и можностите за пристап до дополнителен капитал за развој преку Приватниот капитал, управуван од Приватен Фонд.

pretpriemnistvo3-new

apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • differenze cialis viagra propecia prix pharmacie venta cialis generico
  • cialis daily use price generic viagra sildenafil cheap viagra without prescription cialis professional tadacip acheter levitra en ligne köp viagra receptfritt minocycline senza ricetta naproxen costo calan generico
    cuanto cuesta el viagra cialis viagra generico online levitra farmacias del ahorro
      buy viagra from australia viagra to buy in australia buy kamagra oral jelly online australia