Новости

Дома НОВОСТИ Вториот настан од програмата за прептприемачи во Вардарскиот регион

Вториот настан од програмата за прептприемачи во Вардарскиот регион

 

Вториот настан за размена на искуства од програмата за претприемачи  во Вардарскиот регион на тема „Бизнис планирање и буџетирање“ се одржа на 08.04.2014 во х.Фени, Кавадарци

Гости-говорници беа Филип Арсов, основач и сопственик на „Синапс“ и Васко Карангелески, сопственик на „КаГруп“. Двајцата гости предизвикаа интересна дискусија која продолжи и во неформалниот дел од настанот. Беше презентиран нов модел на бизнис план, Канвас, кој е најсоодветен за микро и мали претпријатија.

Учесниците  во програмата  активно  дискутираа со говорниците на конкретни прашања за развој на нивните поединечни бизнис планови.

Заинтересираност за меѓусебна соработка имаше и овој пат, пропратена со интерес за производите и услугите на учесниците.

apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • köpa viagra på apoteket preis viagra 100mg viagra moins cher
  • buying viagra from canada viagra copies ordering viagra online vardenafil preisvergleich acheter du viagra forum prezzo cialis 20 mg requip mg doxycycline mg antabuse senza ricetta
    billig viagra danmark viagra generico funziona cialis generico prezzi
      where to purchase viagra in australia buying kamagra in australia can you bring viagra into australia