Дома АКТИВНОСТИ Листа на досегашни учесници

Листа на досегашни учесници

 

ДОСЕГАШНИ УЧЕСНИЦИ ВО ПРОГРАМАТА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ
НА УСАИД ПРОЕКТОТ ЗА МИКРО И МАЛИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

Име и Презиме

Компанија

Александар Арсов

Атек Групација 

Авни Тачи

Сан енд Старс

Агим Мухареми

Алли

Александар Крстев

Метал Конструктор

Александар Кузмановски

Симониум Травел

Александар Николовски

Maкедонија-Експорт

Амир Исмаили

Шарпроект

Ана Апостоловска

Апостолада

Ана Дамјаноска - Поповска

Стримформ  

Ангел Арсовски

Метал Ап

Ангела Димовска

Ани Комерц

Ангеле Димовски

Ани Комерц

Анета Попоска

Ве Го Авто

Анета Стајиќ

Аронија Здрава Храна

Арменд Исмаили

Хас Пласт

Беким Салији

ФригоВаар

Бесарт Фетаи

Фе-Ком

Билјана Ѓоргиовска Анѓушев

Билиа

Билјана Трајковска

Питком

Благица Л'скова

Гесталт солушнс

Благој Дебинков

Аптека Оскар-Лек

Блерим Јегени

Смарт Битс

Блерим Нуредини

Мозаик

Бобан Заковски

Телесмарт Телеком

Божанка Гокчева

Оја

Бојан Панов

Архитек груп

Борче Бомјански

Ресана

Бошко Бошкоски

Градба инжењеринг

Валентина Динова

Бест Старт Еду–мастер франшизер на Хелен Дорон

Ванчо Ангелов

Геохидроинженеринг

Ванчо Настов

Автоматика

Васил Цицонков

Енергија

Ведат Лимани

Нелина кафе

Венко Минов

Фуркес

Верица Ризовска

Центрум

Весна Руменовска

Евромак

Викторија Дончева

Трајковски & Партнери Консалтинг

Георги Богоев

Атомик

Горан Динов

Фрутбери

Горан Домазетовски

Дигитал Арт

Горан Милков

Бистрица

Горан Стојановски

М-С Компани

Далибор Ѓошевски

Супер петка

Даниел Радески

Термал Конфорт

Дарко Ангелески

Бар Еволушн

Дарко Китаноски

Петар и Ана

Дарко Спировски

Институт на ЈЕИЛ

Дарко Шекеринов

Проакта Груп

Дејан Вељковски

Биоинтернатионал

Дејан Груевски

Даријан - Ком

Дејан Додевски

Алуна Тим  

Дејан Манев

Ленни Компани

Дејан Петковиќ

Релисис

Димитар Атанасов

Л–Д

Димитар Жаков

Ватинг

Димитар Силјановски

Евгениум

Драган Спасовски

Супер Петка

Драгица Цекова

Евромак

Душко Трајановски

Тотал  Медиа Продукција

Ѓорѓи Ефтимовски

Екопродукт 97

Емилија Апостолска - Темов

Адвокатско друштво Апостолска&Александровски

Емин Ганија

Алба фикс

Звонимир Мечалов

Нена Комерц

Златко Стојковски

З и З

Зоки Алексов

Изворно

Зоран Игњатов

Илумината

Зоран Постолов

Елан трејд

Зоран Христов

Христов електро

Игор Демерџиев

Ројал Медика

Игор Илиевски

Октопод

Игор Попоски

Форминг

Игор Христов

4Virtus.cом

Илчо Дукоски

Сигма

Јана Брдароска

Простор проект

Јасмина Кецап

Телекс

Јован Бојаџиски

Казабланка

Јовица Бошковски

Макскомпјутери

Константин Кавраков

Екопроект Инженеринг

Лепа Петровска Христовска

МДЦ Архитектоника

Љубица Атанасова

Л -Д

Љупче Софрониески

Аполо - 1

Љупчо Атанасов

Мајстор компани

Љупчо Костоски

Мирета

Мане Андреевски

Ида Гравити

Марија Весова

Архипро Македонија

Марија Маринковска

Мар - Саж

Маријана Јорданова

КИМ

Маријана Јосифоска

Бомако

Маркус Мансбарт

Тотал  Медиа Продукција

Мартин Анчевски

Кодвел

Менсур Фејзулахи

Еуро Принт

Методи Андоновски

ЈиМ Инженеринг

Милан Павлов

ДИДО Груп

Милена Крстева

Просек Бошко

Митко Станковски

Супер Мед

Муамет Абази

Хајпул

Надица Чесмаџиска

Македонија-Експорт

Несет Реџепи

ИТСС

Никола Вељанов

Супер Петка

Никола Миланов

Ројал Васе

Никола Шелдаров

МОНЕТА Никола

Николчо Калајџиев

КАЛАЈ 2007

Нино Карас

Кодвел

Орхан Зули

Зули Груп

Панче Глигоров

Евротек Инженеринг

Перица Ивановски

Студио Кул Кат

Пини Амза

Пини Интернационал 2

Радован Антиќ

Многоо Медиа

Ристе Андов

Ди-мир Груп

Роза Јаневска

Акватика Парк

Саве Трајановски

Вемарс

Сања Ставревска

Куатро компјутерс

Сашко Атанасов

Дариа

Сашко Јанковски

Луна-Фарм

Соња Зафировска

Заралогистик

Таџедин Салихи

Нетинг

Томе Бадев

Браво Натс

Тони Кузманов

Дизaјн Центар Инженеринг

Трајче Илиев

Тотал  Медиа Продукција

Фатмир Емини

АС Принт

Филип Додевски

Филанд

Фљорим Османи

Аксиос Солар

Харун Алија

Хари Компани

Хашим Хасани

Фортеса Л

Хелена Роза

Еон БСЈ

Цанка Велкова

Браин О Браин

apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • viagra bestellen rezeptfrei cialis verpakking viagra 50 mg preis
  • kamagra oral jelly does it work vigora india tadalafil tablets tadora-20 compro viagra generico in italia viagra españa comprare viagra on line senza ricetta augmentin mg nexium comprare phenergan generico
    viagra pro france billig viagra onde comprar cialis
      kamagra sydney how much is cialis in bali viagra australia legal