Дома Резултати од проектот

Резултати од проектот

 

Вклучени 166 учесници/компании во тренинг програмите спроведени во рамки на проктот (24% жени), со просечна оценка на секој поединечен настан од 4.67 ( макс. 5)

 • Креирани повеќе од 106 нови работни места
 • Креирани повеќе од 156 нови можности за работа
 • Спроведени 3415 индивидуални тренинг часови
 • Реализирани повеќе од 100 соработки помеѓу микропретпријатијата      учесници во проектот
 • Овозможена услуга за бизнис поддршка на 90 микропретпријатија
 • Направена 1 инвестиција во вредност од 50.000 УСД
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
 • laboratoire indien viagra viagra pille preis indische generika cialis
 • indian generic drugs buying viagra from canada viagra substitute in india viagra venta en línea viagra på recept levitra online apotheke serophene acquisto duphaston pharmacie doxycycline mg
  cialis comprare in italia sitios donde se puede comprar viagra cialis generico acquistare online
   is buying viagra online in australia legal where to purchase viagra in australia is levitra legal in australia