Дома

06.02.2012 Прв настан за размена на искуства – “Претприемачко Лидерство” во Скопје -
09.02.2012 Прв настан за размена на искуства – “Претприемачко Лидерство” во Кавадарци -
15.02.2012 Прв Networking настан – “Како да се поврзувате” во Кавадарци -
20.02.2012 Прв Networking настан – “Како да се поврзувате” во Скопје -
24.02.2012 Промоција на Проектот на УСАИД Македонија за Микро и Мали Претпријатија во Тетово -
01.03.2012 Промоција на Проектот на УСАИД Македонија за Микро и Мали Претпријатија во Штип -
05.03.2012 Втор настан за размена на искуства – “Бизнис Планирање и Буџетирање” во Скопје -
06.03.2012 Втор настан за размена на искуства – “Бизнис Планирање и Буџетирање” во Кавадарци -
19.03.2012 Втор Networking настан – “Човечки Ресурси” во Скопје -
20.03.2012 Втор Networking настан – “Човечки Ресурси” во Кавадарци -
26.03.2012 Трет настан за размена на искуства – “Финансии за Претприемачи” во Скопје -
27.03.2012 Трет настан за размена на искуства – “Финансии за Претприемачи” во Кавадарци -
09.04.2012 Четврт настан за размена на искуства – “Пристап до Финансии” во Скопје -
10.04.2012 Четврт настан за размена на искуства – “Пристап до Финансии” во Кавадарци -
23.04.2012 Петти настан за размена на искуства – “Продажба и Извоз” во Скопје -

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • precio viagra argentina apotheke viagra preis generika levitra vardenafil
  • cialis from india tadalafil professional levitra professional online viagra halbe tablette preisvergleich levitra 20 mg vente en ligne viagra risperdal generico mysoline comprare actos pharmacie
    acheter du viagra en belgique viagra generico 100 mg achat cialis 10mg en france
      where to buy kamagra in sydney where can i buy cialis in australia with paypal viagra suppliers australia